Käytä informaatio yrityksesi hyväksi

Olemme auktorisoitu, Taloushallintoliiton valvoma tilitoimisto. Auktorisoidun tilitoimiston osaaminen, järjestelmät ja toimintamallit on tarkastettu. Taloushallintoliitto valvoo, että tilitoimistosta löytyy alan tiukimman seulan eli KLT-tutkinnon suorittaneita ammattilaisia. Tärkein tehtävämme on auttaa asiakkaitamme ymmärtämään toimiensa liiketaloudellisia seurauksia paremmin. Tavoitteenamme on, että asiakkaanamme kiinnostuisit yrityksesi taloudellisesta tilanteesta ja oppisit käyttämään yrityksesi hyödyksi meiltä saatavaa informaatiota.

Sähköinen toimintamalli on poistanut paikkakuntasidonnaisuuden toiminnastamme. Kommunikoimme asiakkaiden kanssa pääsääntöisesti sähköpostitse ja puhelimitse. Tapaamisia järjestetään enenevissä määrin videopalavereina, mutta toki ovemme ovat aina auki, jos asiakas haluaa tulla käymään.

Myös mielikuva yrittäjästä, joka tuo kirjanpitäjän pöydälle muovikassillisen pankkikorttikuitteja, saattaa olla arkipäivää vielä jossakin. Meillä niin ei ole ollut vuosiin, vaan sähköisissä ohjelmistoissa asiakas voi heti ostoksen tehtyään napata kännykällään kuvan kuitista ja välittää sen suoraan ohjelmistoon. Ei enää kadonneiden kuittien metsästystä!

Taloushallinnon ammattilaiset apunasi

Ammattilaisia. Sallalla on KLT-tutkinto suoritettuna, ja sen myötä oikeus toimia auktorisoidun tilitoimiston vetäjänä. Hänellä on myös palkkahallinnnon PHT-tutkinto. Koko henkilöstömme kouluttautuu paljon, ja jaamme kaiken osaamisemme.

Jokaiselle työntekjällemme räätälöidään hänelle sopiva koulutuspolku, joka johtaa tulevaisuudessa alan arvostettuihin tutkintoihin ja kovan luokan osaamiseen häntä itseään kiinnostavalla taloushallinnon osa-alueella. Kun työntekijä saa tehdä sitä, mistä hänen sisäinen liekkinsä syttyy oikein roihuamaan, näkyy se aina asiakkaalle asti. Meiltä saat Palvelua isolla peellä!

Tilitoimisto Sinua varten

YPL Palvelu Oy moderni, täysin sähköinen ja paperiton tilitoimisto. Tarjoamme asiakkaillemme taloushallinnon palveluita, joiden avulla toivomme heidän ymmärtävän omaa liiketoimintaansa ja tekemiensä ratkaisujen seurauksia paremmin.

Asiakkaamme tänä päivänä ovatkin yrityksiä, joille sopii täysin sähköinen ympäristö. Sähköisessä, nopeatempoisemmassa maailmassa yrittäjän on luonnollisempaa ja helpompaa kiinnostua yrityksensä taloushallinnosta, kun hän näkee tilanteen reaaliajassa. Saamme asiakkaita paljolti myös järjestelmä edellä, kun esimerkiksi Severa toiminnanohjausjärjestelmää käyttävä asiakas haluaa ottaa tilitoimistokseen Netvisor-tilitoimiston.

Yritysten tulevaisuus tulee muuttumaan ehkä huomattavasti nopeammin kuin luulemmekaan. Verohallinto on digitaalisen talouden edelläkävijä. Verotus tehdään tulevaisuudessa yhä useammin jo siinä kohdassa, jossa verotettava tapahtuma syntyy. Jo tänä päivänä työntekijöiden palkkatiedot menevät Tulorekisterin kautta eri sidosryhmien saataville jopa muutaman minuutin viiveellä siitä, kun palkka on lähetetty maksuun.

Avainasemassa tulevaisuudessa on e-kuitti ja sähköinen lasku. Verohallinnon tavoitteena on hyödyntää rakenteista tietoa, mikä mahdollistaa yrityksille jatkossa esitäytetyn alv-ilmoituksen. Lainsäädäntö sähköisistä laskuista astui voimaan 1.4.2020, ja se tulee edesauttamaan verohallinnon tavoitteita. Mutta samalla se merkitsee monille yrityksille ohjelmien vaihdosta osto- ja myyntilaskujen käsittelyynsä. Me olemme olemassa tätä varten. Tiedämme tulevaisuuden tavoitteet, ja järjestämme asiakkaillemme keinot päästä niihin.

YPL Palvelu Oy – Salla Tossavainen osakkaaksi

KLT -kirjanpitäjä Salla Tossavainen on työskennellyt YPL Palvelussa vuodesta 2014 lähtien ja kouluttautunut tilitoimiston johtajan pätevyyteen. Joulukuussa 2019 Salla osti yhtiöstä enemmistöosakkuuden.

Yhtiön perustaja, KLT -kirjanpitäjä Pirjo Lundeqvist työskenteli yhtiön palveluksessa osakkaana sekä hallituksen puheenjohtajana kesäkuuhun 2021 asti.

YPL Palvelu Oy

Koulukuja 7, 32200 LOIMAA
Puh. 044 545 9531

Laskutusohje:

Verkkolaskutusosoite: 003708924451
Välittäjän tunnus: Maventa (003721291126)
Jos lähetät laskua pankkiverkosta, välittäjätunnus on DABAFIHH

Sähköpostitse:
08924451@scan.netvisor.fi

Postitse:
YPL Palvelu Oy
087924451
PL 100
80020  KOLLEKTOR SCAN

Salla Tossavainen

Toimitusjohtaja, KLT, PHT, Johtamisen ja yritysjohtamisen eat (kesken) taloushallinnon merkonomi

044 54 59 531

salla.tossavainen@yplpalvelu.fi

Suvi Pietilä

kirjanpitäjä-palkanlaskija, Liiketoiminnan eat, henkilöstöhallinnon ala liiketalouden merkonomi

040 655 54 64

suvi.pietila@yplpalvelu.fi

Ellan kuva
Ella Uusitalo

kirjanpitäjä-palkanlaskija, liiketalouden merkonomi

040 654 05 43

ella.uusitalo@yplpalvelu.fi

Terhi Ali-Eskola

kirjanpitäjä-palkanlaskija harjoittelija liiketalouden merkonomiopiskelija

040 65 88 145

terhi.ali-eskola@yplpalvelu.fi

Lähetämme postia liiketoimintaan, verotukseen ja ohjelmiston käyttövinkkeihin liittyen. Emme luovuta osoitettasi muille – et tule saamaan roskapostia!


Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa napsauttamalla linkkiä sähköpostin alatunnisteessa. Tutustu tietosuojakäytäntöihin sivuillamme.