Käytä informaatio yrityksesi hyväksi

Olemme auktorisoitu, Taloushallintoliiton valvoma tilitoimisto.. Auktorisoidun tilitoimiston osaaminen, järjestelmät ja toimintamallit on tarkastettu. Taloushallintoliitto valvoo, että tilitoimistosta löytyy alan tiukimman seulan eli KLT-tutkinnon suorittaneita liiketaloudellisia seurauksia paremmin. Tavoitteenamme on, että asiakas kiinnostuisi yrityksensä taloudellisesta tilanteesta ja oppisi käyttämään yrityksensä hyödyksi meiltä saatavaa informaatiota.

Sähköinen toimintamalli on poistanut paikkakuntasidonnaisuuden toiminnastamme. Kommunikoimme asiakkaiden kanssa pääsääntöisesti sähköpostitse ja puhelimitse. Tapaamisia järjestetään enenevissä määrin videopalavereina, mutta toki ovemme ovat aina auki, jos asiakas haluaa tulla käymään.

Tämä on nykyään arkipäivää, johon myös 1.4.2020 voimaan tuleva verkkolaskulaki yrityksiä velvoittaa.

Myös mielikuva yrittäjästä, joka tuo kirjanpitäjän pöydälle muovikassillisen pankkikorttikuitteja, saattaa olla arkipäivää vielä jossakin. Meillä niin ei ole ollut vuosiin, vaan sähköisissä ohjelmistoissa asiakas voi heti ostoksen tehtyään napata kännykällään kuvan kuitista ja välittää sen suoraan ohjelmistoon. Ei enää kadonneiden kuittien metsästystä!

Taloushallinnon ammattilaiset apunasi

Ammattilaisia. Meillä molemmilla osakkailla on KLT-tutkinto suoritettuna, ja sen myötä oikeus toimia auktorisoidun tilitoimiston vetäjänä.

YPL Palvelu Oy moderni, täysin sähköinen ja paperiton tilitoimisto. Tarjoamme asiakkaillemme taloushallinnon palveluita, joiden avulla toivomme heidän ymmärtävän omaa liiketoimintaansa ja tekemiensä ratkaisujen

Asiakkaamme tänä päivänä ovatkin yrityksiä, joille sopii täysin sähköinen ympäristö. Sähköisessä, nopeatempoisemmassa maailmassa yrittäjän on luonnollisempaa ja helpompaa kiinnostua yrityksensä taloushallinnosta, kun hän näkee tilanteen reaaliajassa. Saamme asiakkaita paljolti myös järjestelmä edellä, kun esimerkiksi Severa toiminnanohjausjärjestelmää käyttävä asiakas haluaa ottaa tilitoimistokseen Netvisor-tilitoimiston.

Tilitoimisto Sinua varten

Yritysten tulevaisuus tulee muuttumaan ehkä huomattavasti nopeammin kuin luulemmekaan. Verohallinto on digitaalisen talouden edelläkävijä. Verotus tehdään tulevaisuudessa yhä useammin jo siinä kohdassa, jossa verotettava tapahtuma syntyy. Jo tänä päivänä työntekijöiden palkkatiedot menevät Tulorekisterin kautta eri sidosryhmien saataville jopa muutaman minuutin viiveellä siitä, kun palkka on lähetetty maksuun.

Avainasemassa tulevaisuudessa on e-kuitti ja sähköinen lasku. Verohallinnon tavoitteena on hyödyntää rakenteista tietoa, mikä mahdollistaa yrityksille jatkossa esitäytetyn alv-ilmoituksen. Lainsäädäntö sähköisistä laskuista astuu voimaan 1.4.2020, ja se tullee edesauttamaan verohallinnon tavoitteita. Mutta samalla se merkitsee monille yrityksille ohjelmien vaihdosta osto- ja myyntilaskujen käsittelyynsä. Me olemme olemassa tätä varten. Tiedämme tulevaisuuden tavoitteet, ja järjestämme asiakkaillemme keinot päästä niihin.

YPL Palvelu Oy – Salla Tossavainen osakkaaksi

KLT -kirjanpitäjä Salla Tossavainen on työskennellyt YPL Palvelussa vuodesta 2014 lähtien ja kouluttautunut tilitoimiston johtajan pätevyyteen. Joulukuussa 2019 Salla osti yhtiöstä enemmistöosakkuuden.

Yhtiön perustaja, KLT -kirjanpitäjä Pirjo Lundeqvist työskentelee edelleen yhtiön palveluksessa osakkaana sekä hallituksen puheenjohtajana.

YPL Palvelu Oy

Koulukuja 7, 32200 LOIMAA
Puh. 044 545 9531

Laskutusohje:

Verkkolaskutusosoite: 003708924451
Välittäjän tunnus: Maventa (003721291126)
Jos lähetät laskua pankkiverkosta, välittäjätunnus on DABAFIHH

Sähköpostitse:
08924451@scan.netvisor.fi

Postitse:
YPL Palvelu Oy
087924451
PL 100
80020  KOLLEKTOR SCAN

Salla Tossavainen

Toimitusjohtaja, KLT, PHT

044 54 59 531

salla.tossavainen@yplpalvelu.fi

Lähetä tiedostoja turvallisesti

Pirjo Lundeqvist

Hallintonotaari, KLT, JET, HHJ

0500 741 620

pirjo.lundeqvist@yplpalvelu.fi

Lähetä tiedostoja turvallisesti

Suvi Pietilä

kirjanpitäjä-palkanlaskija

040 655 54 64

suvi.pietila@yplpalvelu.fi

Lähetämme postia liiketoimintaan, verotukseen ja ohjelmiston käyttövinkkeihin liittyen. Emme luovuta osoitettasi muille – et tule saamaan roskapostia!


Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa napsauttamalla linkkiä sähköpostin alatunnisteessa. Tutustu tietosuojakäytäntöihin sivuillamme.