Netvisor Tilitoimisto

 

Olemme Netvisorin Partner-tilitoimisto.

Siirtyessäsi Netvisor-asiakkaaksemme, voit siis luottaa siihen että sertifioitu henkilökuntamme käyttää Netvisorin ominaisuuksia parhaalla tavalla ja myös neuvoo ne käyttötavat sinulle!

 

Netvisor on monipuolinen taloushallinnon ohjelmistoratkaisu nykyaikaisena pilvipalveluna.

Netvisorin etusivulta näet kaikki olennaiset yritystäsi koskevat asiat yhdellä silmäyksellä. Pääset myös hoitamaan kaikki sinulle kuuluvat tehtävät (esimerkiksi ostolaskujen hyväksyntä, työntekijöiden tuntien hyväksyntä, myyntilaskujen teko, maksukehotusten lähetys, ostolaskujen maksu…) näppärästi suoraan etusivun kautta. Kaksinkertaista työtä ei enää ole, kun yritys ja tilitoimisto operoivat samassa ympäristössä reaaliajassa päivittyvän yhteisen tiedon äärellä.

Netvisor etusivu
Netvisorin etusivun näkymä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nykyajan hengen mukaisesti voit luonnollisesti hoitaa nämä kaikki samat asiat myös tabletilla. Ostolaskujen hyväksyntä, maksatus ja yrityksen tietojen tarkastelu onnistuu myös Netvisorin mobiilisovelluksilla.

Mobiilisovellus

on myös työntekijöidesi käytössä. He eivät luonnollisesti näe mitään, mitä heidän ei kuulu nähdä, mutta voivat kirjata omat työtuntinsa ja matkalaskunsa, seurata verokorttinsa tulorajan riittämistä sekä tarkastella palkkalaskelmiaan, lomakertymiään ynnä muita työsuhteen tietoja.

 

Taloushallinnon raportointi ei ole enää entisensä!

Jos ennen sait kuukausittain kirjanpitäjältä PDF-raportin sähköpostiin, Netvisorilla pääset koko ajan käsiksi täysin porautuvaan kirjanpidon raportointiaineistoon. Eli jos ennen olet nähnyt raportilla vaikka rivin Ilmoitusmainonta 2500,00€, et ole välttämättä tiennyt mitä sinne on kirjattu eli mistä summa koostuu. Netvisorin raporteissa asia selviää sinulle klikkaamalla summaa 2500,00€, jolloin sinulle aukeaa lista kaikista niistä laskuista ja musita tositteista, jotka tuon summan muodostavat. Pääset siis halutessasi porautumaan aina alkuperäiselle laskulle asti ja katsomaan, mikä kulu on kyseessä.

Perusraportoinnin lisäksi Netvisorissa on lisäosa graafiseen raportointiin, budjetointiin ja ennustamiseen, Financial Overview.

 

Haluatko ottaa Netvisorin käyttöön? Pyydä tarjous lähettämällä sähköpostia salla.tossavainen@yplpalvelu.fi

Vai haluatko tutustua ohjelmaan tarkemmin? Lue lisää täältä

Huomaa tarjous: Vuonna 2021 kaupparekisteriin rekisteröidyt yritykset saavat Netvisorin käytön ilman kuukausimaksua ensimmäiset 12kk! Lue lisää tarjouksesta